27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κολύμβηση / Πανελλήνιο μετάλλιο για τον Άγγελο Κωστή, του Κ.Ο. Καρπενησίου – Διακρίσεις & ατομικά ρεκόρ στο ΟΑΚΑ

Στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης Ν. Ελλάδος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου. Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε επάξια στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας

από την έντυπη έκδοση

Συγκεκριμένα, οι Άγγελος Κωστής, Ελισάβετ Κωτσή και Αρετή Φραγκαλιού, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Βαγγέλη Λελούδη, παρά τις αντιξοότητες, το κλειστό κολυμβητήριο και τη σωματική και ψυχολογική κούραση από τα συνεχή ταξίδια στη Λαμία (όπου προπονούνται), κολύμπησαν ως ίσοι/ες προς ίσοι απέναντι στους αντιπάλους τους, φθάνοντας σε πλήθος ατομικών ρεκόρ και, κυρίως, δείχνοντας σε όλους μας ότι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για την πισίνα και το κολύμπι, όλα τα εμπόδια μοιάζουν μικρά.

Πιο αναλυτικά, ο Άγγελος Κωστής κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία επιτυχία με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μέτρα πρόσθιο με το εντυπωσιακό 31.22, χρόνος που αποτελεί την 4η καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα. Στα 50μ. ελεύθερο ήρθε 8ος με επίδοση-όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, ενώ στα 100μ. πρόσθιο κατετάγη 13ος, συγκεντρώνοντας συνολικά 30 βαθμούς στην βαθμολογία των συλλόγων.

Η Ελισάβετ Κωτσή, τόσο στα 50 όσο και στα 100 μέτρα πεταλούδα. πέτυχε μεγάλα ατομικά ρεκόρ, ανεβαίνοντας σημαντικά θέσεις στην τελική κατάταξη -στη δύσκολη γι’ αυτήν χρονιά ως μικρή Κορασίδα. Εξάλλου, η Αρετή Φραγκαλιού έφτασε στη 15η θέση στα 50μ. ύπτιο φέρνοντας άλλους 2 πόντους στον Κ.Ο.Κ.

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν να μείνουν μες στις πισίνες και να κρατήσουν ψηλά την σημαία του συλλόγου μας στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τον σύλλογό μας και τους αθλητές μας. Πλέον, αναμένουμε το άνοιγμα του κολυμβητηρίου μας για να επιστρέψει σύσσωμο το αγωνιστικό μας τμήμα στις πισίνες και τους αγώνες, φέρνοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κ.Ο. Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ