28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κομοτηνή: Η “Περιφερειακή Σύνθεση” για τη συνάντηση Μέτιου – Αμοιρίδη

Δριμεία επίθεση τόσο στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, όσο και στο πρώην μέλος της Μιχάλη Αμοιρίδη εξαπολύει η “Περιφερειακή Σύνθεση” με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Αφορμή στάθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου με τον ανεξάρτητο περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης, Μιχάλη Αμοιρίδη.

“Την ώρα που στην Περιφέρεια μας χρονίζουν σημαντικά προβλήματα που αφορούν είτε το αναπτυξιακό της μέλλον, είτε την καθημερινότητά των πολιτών, ο Χρήστος Μέτιος τελεί σε αδράνεια και αυτό το γνωρίζουν όλοι.” αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται: “Κι όσο κάποιοι διερωτώνται «πού είναι ο Περιφερειάρχης;», την απάντηση τη δίνει μόνος του μέσα από τα δελτία τύπου που επιλέγει να δημοσιεύει. Σε ένα από αυτά «διαφημίζει» τη συνάντησή του με τον Μιχάλη Αμοιρίδη κι έτσι καταλάβαμε όλοι ότι ο Χρήστος Μέτιος αναλώνει τον χρόνο του σε προσωπικές επαφές και συναντήσεις που ουδόλως σχετίζονται με το μέλλον της Περιφέρειας μας.”

Αναφερόμενη η “Περιφερειακή Σύνθεση” στον ίδιο τον Μιχάλη Αμοιρίδη που εκλέχτηκε ως δικός της υποψήφιος σημειώνει: “Όσο για τον ίδιο τον Μιχάλη Αμοιρίδη, η παράταξή μας δεν προβαίνει σε κανέναν σχολιασμό. Ούτε και θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι «δεν θα αναλάβει ρόλο συγκεκριμένο ρόλο στη Διοίκηση της Περιφέρειας». Ο Μιχάλης Αμοιρίδης έπαιξε ήδη το ρόλο του στο πολιτικό σκηνικό που κάποιοι (ανεπιτυχώς) επιχειρούν να στήσουν στην Περιφέρεια μας. Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, επέλεξε να συμμετέχει σε μία παράσταση ως κομπάρσος και κατά συνέπεια το «χειροκρότημα» γι’ αυτόν δεν θα είναι τόσο δυνατό, όσο ήλπιζε.”

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ