27 Νοεμβρίου 2021

Κομοτηνή: Παραβάσεις και πρόστιμα στην αν.Μ.Θ.

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κατά τη διάρκεια των οποίων σημειώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ιδιοκτήτες καταστήματος,σε παραβάτες καραντίνας, σε επιβάτες λεωφορείων κ.α..

Αναλυτικότερα, επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για υπεράριθμα άτομα σε τραπεζο-καθίσματα.

Σημειώθηκε σύλληψη και επιβλήθηκε 5.000 σε άτομο, για παραβίαση καραντίνας. Επίσης, 16 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους πελάτες και ιδιοκτήτη, σε καταστήματα.

Ακόμη, 2 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από επιβάτες λεωφορείων και 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων, σε καταστήματα.

Τέλος, καταγράφτηκαν 2 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας. Και 10 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ