26 Μαρτίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός – Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ

rapid test

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ θα διοργανώσει δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test) για τους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με την κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού διοργανώνουν δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test) για τους κατοίκους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού».

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου  2021 από τις 10.00 πμ έως τις 3.00 μμ. στον προαύλιο χώρο του Ν. Δημαρχείου, επί της Λ. Δημοκρατίας 61, στους Αγίους Αναργύρους. Οι δημότες θα προσέρχονται πεζοί, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας. Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, κάλεσε τους δημότες να παραστούν στο νέο Δημαρχείο για τη διενέργεια των τεστ, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και σύνεση και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. 

Η δράση υλοποιείται με ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Η εξέταση αφορά άτομα ηλικίας πάνω από 10 ετών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στέλνοντας SMS «1» στο 13033 ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο μετακίνησης με την επιλογή «1». Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθώς και η ταυτότητα και το ΑΜΚΑ.

Για την ασφαλή υλοποίηση της δράσης παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να τηρούν τις αποστάσεις. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2132039923 και 2132039935 από τις 8 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι. 

 

To άρθρο Κορονοϊός – Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ