20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός / Εξεταστείτε δωρεάν στο Καρπενήσι, το πρωί της Παρασκευής (22/1). Δωρεάν τεστ στο κτήριο ΟΑΕΔ

Σχεδόν έναν μήνα χωρίς νέα, καταγεγραμμένα κρούσματα covid-19 συμπληρώνει η Ευρυτανία, που δοκιμάστηκε σκληρά κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ωστόσο πλέον παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα. Η συνεχής επιτήρηση και παρακολούθηση της επιδημιολογικής κατάστασης σε επίπεδο νομού αποτελεί, πάντως, ζήτημα πρώτης προτεραιότητας ώστε έγκαιρα και έγκυρα να διαπιστωθεί τυχόν έξαρση και να ληφθούν μέτρα αποτροπής της διασποράς.

Για τον λόγο, τακτικά είναι, πλέον, τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποιούνται στο Καρπενήσι από τον ΕΟΔΥ. Νέοι έλεγχοι θα γίνουν την Παρασκευή (22/1) το πρωί, με τον δήμο Καρπενησίου να ανακοινώνει τα εξής:

«Δωρεάν τεστ ανίχνευσης COVID 19 προς τους δημότες από τον ΕΟΔΥ.

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του Covid 19 που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ, καλούνται όσοι δημότες επιθυμούν να κάνουν μοριακά και rapid test ανίχνευσης του Covid 19, να προσέλθουν στο κτίριο του ΟΑΕΔ Καρπενησίου την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 από τις 9:00 έως τις 11:00 π.μ.

Ο έλεγχος θα διεξαχθεί δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους. Δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε σε επαγρύπνηση για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του Covid 19».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ