24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Πολεοδομία λόγω κρουσμάτων σε υπαλλήλους

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Πολεοδομία λόγω κρουσμάτων σε υπαλλήλους

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την Πολεοδομία Θεσσαλονίκης. Αποτέλεσμα, η υπηρεσία να παραμείνει κλειστή για τουλάχιστον 48 ώρες.

Συγκεκριμένα, ο κορονοϊός προσέβαλε τρεις υπαλλήλους στην Πολεοδομία (Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών) του Δήμου Θεσσαλονίκης. Για λόγους αποφυγής της διασποράς του ιού η υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει αύριο, Πέμπτη (04.03.2021) και την Παρασκευή (05.03.2021) για το κοινό.

Σύμφωνα με το GRTimes, δύο κρούσματα χθες και τουλάχιστον ένα ακόμα σήμερα, έγιναν γνωστά στη Διεύθυνση Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία στεγάζεται στην οδό Μανουσογιαννάκη.

Τα συγκεκριμένα κρούσματα προέρχονται από συγκεκριμένο όροφο του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία, γεγονός που σύμφωνα με όσα δήλωσε στο GRTimes.gr, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και υπεύθυνος Covid του Δήμου, Χάρης Αηδονόπουλος, ενδεχομένως να οδηγήσει και στην ύπαρξη και άλλων θετικών.

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν γι’ αυτήν την εξέλιξη και τους ζητήθηκε να υποβληθούν σε rapid tests, είτε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, είτε στο συμβεβλημένο με τον Δήμο διαγνωστικό κέντρο.

To άρθρο Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Πολεοδομία λόγω κρουσμάτων σε υπαλλήλους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ