29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός – Κρήτη: Κρούσματα στο Μουσικό Σχολείο μετά τη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής

Δύο τμήματα του λυκείου του Μουσικού Σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης, έκλεισαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μαθητές που συμμετείχαν στη συναυλία του περασμένου Σαββάτου (20.11.2021) στο Μέγαρο Μουσικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση επέστρεψαν θετικοί στον κορονοϊό.

«Πρόκειται για συνολικά δέκα μαθητές από το λύκειο που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό από την περασμένη Κυριακή μέχρι και σήμερα. Γι’ αυτό συνεννοηθήκαμε με τον κ. Λουμπούνη από την περιφέρεια Κρήτης και αποφασίστηκε να κλείσουν δύο τμήματα, ένας της Γ’ και ένα της Β’ λυκείου», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου, Κώστας Βαρβεράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους 10 μαθητές που κόλλησαν κορονοϊό, υπάρχουν και εβμολιασμένοι.

«Από τους 10 μαθητές οι δύο είχαν εμβολιαστεί πλήρως ωστόσο κόλλησαν και εκείνοι», επεσήμανε σχετικά ο κ. Βαρβεράκης ενώ παράλληλα τόνισε πως όλοι οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους έχοντας ήπια συμπτώματα.

Το σχολείο τήρησε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για το ταξίδι στην Αθήνα, και -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- αντί για ένα rapid test, υποβλήθηκαν σε δύο.

To άρθρο Κορονοϊός – Κρήτη: Κρούσματα στο Μουσικό Σχολείο μετά τη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ