24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός / Κρούσματα στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Ευρυτανία, συνδρομή στα τεστ από την Περιφέρεια – Το πρόγραμμα

Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, εργαζόμενες της Κινητής Ομάδας Υγείας του ΕΟΔΥ στην Ευρυτανία, εντοπίστηκαν θετικές στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα και η διενέργεια των καθημερινών ελέγχων προσωρινά να σταματήσει.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με το ΕΟΔΥ και με στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε εξαιτίας της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, θα συνδράμει στην ανάγκη επιτήρησης της επιδημιολογικής εικόνας, διαθέτοντας την ομάδα διαχείρισης COVID.

Η ομάδα, όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, θα πραγματοποιήσει δειγματοληπτικά τεστ ως ακολούθως:

Το Σάββατο, 10 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Καρπενήσι (αίθουσα κτηριακού συγκροτήματος ΟΑΕΔ) και από τις 17:00 έως τις19:00 στη Γρανίτσα (κεντρική πλατεία) Αγράφων.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης (8/4), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 8 επιπλέον μολύνσεις στην Ευρυτανία. Τα κρούσματα του επταημέρου ανέρχονται σε 43, με τον νομό να διατηρείται στο “βαθύ κόκκινο”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ