24 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός – Λονδίνο: Ματαιώνεται για δεύτερη χρονιά η γιορτή των πυροτεχνημάτων για το Νέο Έτος

Βαρύ είναι το πόρισμα για τις ευθύνες της βρετανικής πολιτικής ηγεσίας κατά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, με τους συντάκτες του να κάνουν λόγο για «μια από τις χειρότερες αποτυχίες του τομέα της δημόσιας υγείας στη Βρετανία».

Ίσως και υπό αυτό το πρίσμα ο Δήμος του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα πως η παραδοσιακή γιορτή των πυροτεχνημάτων για το Νέο Έτος στο Λονδίνο, που οργανώνεται στις όχθες του Τάμεση, δεν θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά εξαιτίας της πανδημίας.

«Εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία της Covid-19, η διάσημη εκδήλωση του Νέου Έτους δεν θα πραγματοποιηθεί αυτήν την χρονιά στις όχθες του Τάμεση», δήλωσε εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

Η πόλη εξετάζει ορισμένες «ενδιαφέρουσες» εναλλακτικές για την αντικατάσταση της εκδήλωσης, εξήγησε, υποσχόμενος ότι «το Λονδίνο θα υποδεχθεί το Νέο Έτος με θεαματικό τρόπο».

Πριν από την πανδημία, το Λονδίνο οργάνωνε κάθε χρόνο την εντυπωσιακή γιορτή των πυροτεχνημάτων προσελκύοντας τεράστιο πλήθος γύρω από το London Eye στην νότια όχθη του Τάμεση.

Η εκδήλωση ματαιώθηκε πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας. Σύμφωνα με την Sun, το Λονδίνο θα γιορτάσει το Νέο Έτος τα μεσάνυκτα στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ.

To άρθρο Κορονοϊός – Λονδίνο: Ματαιώνεται για δεύτερη χρονιά η γιορτή των πυροτεχνημάτων για το Νέο Έτος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ