20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός / Ποια είναι τα οκτώ (8) κρούσματα που καταχωρήθηκαν στην Ευρυτανία χθες και σήμερα

Σε δεκαπέντε ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα περιστατικά covid-19 από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου, δηλαδή σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Η έξαρση κρουσμάτων, όπως έγκαιρα έχει περιγραφεί από τα Ευρυτανικά Νέα, έχει κινητοποιήσει τις αρμόδιες τοπικές αρχές, που ρίχνουν το βάρος στη σωστή και αποτελεσματική ιχνηλάτηση για την αποτροπή της διασποράς.

Την Πέμπτη (4/3) ο ΕΟΔΥ «χρέωσε» στην Ευρυτανία έξι κρούσματα, που αφορούν μια 64χρονη, μια 84χρονη και έναν 7χρονο στο Καρπενήσι, καθώς και έναν 44χρονο, μια 48χρονη και μια 35χρονη στη Δαφνούλα του δήμου Αγράφων.

Την Παρασκευή (5/3) οι δύο μολύνσεις που καταχωρήθηκαν αφορούν μια ηλικιωμένη 87 ετών από χωριό της δυτικής Ευρυτανίας και έναν νεαρό άνδρα (36 ετών) στο Καρπενήσι.

Όπως ανακοινώθηκε, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 (9πμ) το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί στο Ραπτόπουλο Αγράφων, ώστε να πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ανίχνευσης του Covid-19, σε όποιον δημότη επιθυμεί. «Δεν εφησυχάζουμε, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Δυστυχώς ο ιός βρίσκεται κοντά μας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουμε συνεχώς τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Απαιτείται υπευθυνότητα και προσοχή από όλους μας!», αναφέρει σχετικά η αντιδήμαρχος Αγράφων, Ηρώ Νταλαφούρα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ