28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός / Πού εντοπίστηκαν τα 4 σημερινά κρούσματα – 11 άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Η ιχνηλάτηση επιβεβαιωμένου, προ λίγων ημερών, κρούσματος στο Καρπενήσι, «δίνει» τα τελευταία 24ωρα και άλλα περιστατικά covid, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει, το απόγευμα της Κυριακής (28/3) τέσσερις (4) νέες μολύνσεις.

Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο Καρπενήσι και αφορούν τρεις άνδρες ηλικίας 37, 47 και 63 ετών, καθώς και μια 36χρονη γυναίκα. Το τελευταίο δεκαήμερο έχουν καταγραφεί 42 μολύνσεις, με το επιδημιολογικό φορτίο να παρουσιάζει αργή αποκλιμάκωση αλλά διάσπαρτες εστίες μετάδοσης να προβληματίζουν τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Την ίδια ώρα, έντεκα (11) ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στην ειδική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, με τους θεράποντες ιατρούς να δίνουν τη δική τους μάχη ώστε να αποφευχθεί η ανάγκη διασωλήνωσης για τα πιο σοβαρά περιστατικά.

Τεστ στο Καρπενήσι

Το πρωί της Δευτέρας, 29 Μαρτίου, το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα συνεχίσει τα δωρεάν covid test στο Καρπενήσι, με τον Δήμο να ανακοινώνει τα εξής:

«Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του Covid 19 που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ, καλούνται όσοι από τους δημότες επιθυμούν να κάνουν μοριακά και rapid test ανίχνευσης του Covid 19, να προσέλθουν στο κτίριο του ΟΑΕΔ Καρπενησίου τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 από τις 9:00 έως τις 11:00 π.μ. Ο έλεγχος θα διεξαχθεί δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ