24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός / Στο Κερασοχώρι αύριο (16/3) το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για την πραγματοποίηση νέων τεστ covid

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον Δήμο Αγράφων, αύριο, Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 09:30 το πρωί, το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Κερασοχώρι, για να πραγματοποιήσει δωρεάν τεστ ανίχνευσης του Covid-19 «…κυρίως σε δημότες που ήρθαν σε επαφή με άτομα θετικά στον κορονοϊό», όπως σημειώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, σε αντίστοιχα τεστ covid του ΕΟΔΥ στην έδρα του δ. Αγράφων, είχε εντοπιστεί εκτεταμένη διασπορά και υψηλή θετικότητα, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να λάβει απόφαση αναστολής λειτουργίας όλων των σχολείων και υπηρεσιών για μία ημέρα, ώστε να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις.

Η επιδημιολογική παρατήρηση στην περιοχή (Κερασοχώρι, Κρέντη, Βίνιανη κ.α.) έχει ιδιαίτερη σημασία για τις αρμόδιες αρχές. «Δεν εφησυχάζουμε, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Δυστυχώς ο ιός βρίσκεται κοντά μας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουμε συνεχώς τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Απαιτείται υπευθυνότητα και προσοχή από όλους μας!», αναφέρει η αντιδήμαρχος του δ. Αγράφων, Ηρώ Νταλαφούρα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ