28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κουκάκι: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Βασανιστικός ο θάνατος της 46χρονης, την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα 53χρονος που δολοφόνησε με μαχαίρι τη 46χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Το διαζύγιο που του ζητούσε η σύζυγός του φέρεται να ήταν για τον 53χρονο το κίνητρο για να δολοφονήσει τη 46χρονη γυναίκα στο διαμέρισμα της στο Κουκάκι.

Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά της ζωής της – Την ξυλοκόπησε πριν την μαχαιρώσει

Η 46χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Στάμου, φαίνεται πως είχε ένα βασανιστικό θάνατο, τα τελευταία λεπτά της ζωής της ήταν αρκετά βασανιστικά καθώς όπως κατέθεσε την Παρασκευή (24/6) ο 53χρονος στους αστυνομικούς προτού την μαχαιρώσει φαίνεται πως την ξυλοκόπησε. Ο άντρας ήταν πρώην αθλητής της πάλης.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού

Τα ξημερώματα της Παρασκευής στη διάρκεια ενός από τους πολλούς καβγάδες ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα στην ωμοπλάτη και το θώρακα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο τους, στον οποίο ομολόγησε το έγκλημα, και διέφυγε προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα ένας καβγάς μεταξύ του ζευγαριού κατέληξε σε γυναικοκτονία. Ο 53χρονος σύζυγος κατά τη διάρκεια της λογομαχίας πήρε ένα κουζινομάχαιρο και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην 46χρονη σύζυγό του.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε ότι σκότωσε την 46χρονη μητέρα του. Στη συνέχεια έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος λίγο πριν ρίξει το αμάξι πάνω σε βράχια, επιχείρησε μ’ ένα μαχαίρι να κόψει τις φλέβες του. Γι’ αυτό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Οι ίδιες πηγές θέλουν τον συζυγοκτόνο να αναφέρει: «Γύρισα σπίτι, είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα». Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό προέκυψε ότι τα τραύματα από το κουζινομάχαιρο ήταν στον θώρακα και στο λαιμό, ενώ ο 53χρονος φέρεται να σκέπασε το πρόσωπο της 46χρονης συζύγου του με ένα ελαφρύ ύφασμα.

Τραγική φιγούρα ο 24χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος αφού πρώτα κάλεσε την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, έφτασε στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βρήκε τη μητέρα του –μέσα σε μία λίμνη αίματος– πεσμένη και νεκρή στο σαλόνι, ενώ δίπλα της ήταν το μαχαίρι του εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Τα στάδια της ενδοοικογενειακής βίας και το προφίλ του θύτη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ