6 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Κουτσούμπας: Ο Γραμματέας του ΚΚΕ χόρεψε το βαρύ ζεϊμπέκικο “Της γερακίνας γιος” σε εκδήλωση στην Μακρακώμη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Μακρακώμη βρέθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο κ. Κουτσούμπας παρέμεινε στον χώρο και διασκέδασε με όσους έδωσαν το παρών στη βραδιά καθώς ακολούθησε και μουσική συναυλία.

Μάλιστα, σηκώθηκε και για χορό όταν η Γλυκερία, που ήταν από τους καλλιτέχνες που διασκέδαζαν τον κόσμο, ξεκίνησε να λέει το γνωστό τραγούδι «Της γερακίνας γιος». Ο κ. Κουτσούμπας χόρεψε το βαρύ ζεϊμπέκικο, με τους παρευρισκόμενους να τον χειροκροτούν, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε και τους στίχους του Κώστα Βίρβου, σε ένα διάσημο τραγούδι που έντυσε με τη μουσική του ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε σε συμπόρευση με το ΚΚΕ στους αγώνες, στο κίνημα, στις εκλογές για να ανοίξει ελπιδοφόρος δρόμος, ώστε να μπορέσει ο λαός να ζήσει καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες του.

Πρόσθεσε πως ο λαός δεν πρέπει να μένει στην αναμονή πότε θα έρθει ένας νέος ή παλιός «σωτήρας» να μας σώσει, γιατί τέτοιοι ούτε υπήρξαν ούτε θα υπάρξουν ποτέ, προσθέτοντας ότι υπάρχει μόνο ο λαός που μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής.

Τόνισε ότι η επιλογή του ΚΚΕ είναι «να σταθεί στο πλάι του λαού, όπως έκανε στην κρίση, όπως έκανε στην πανδημία, όπως τώρα στον πόλεμο, όπως κάνει πάντα στα δύσκολα. Γι’ αυτό κερδίζει την εμπιστοσύνη εργατών στα σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, συλλόγους, παντού». Σημείωσε πως «ΝΔ και ο Μητσοτάκης με την πολιτική σταθερότητα στην εφαρμογή της αντιλαϊκής του πολιτικής, και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας με την επίσης αντιλαϊκή πολιτική εξασφάλισης της συναίνεσης σε συνθήκες κοινωνικής κρίσης, όπως λέει, θέλουν τον λαό στη γωνία» και υπογράμμισε ότι «απέναντι σε όλους αυτούς, υπάρχει το ΚΚΕ που είναι η μοναδική δύναμη που δίνει πραγματικές απαντήσεις στα σημερινά αδιέξοδα. Απαντήσεις όμως που απαιτούν σύγκρουση με το σημερινό αδιέξοδο και ξεπερασμένο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και θέλουν τον λαό πρωταγωνιστή στη διεκδίκησή τους και τελικά τον ίδιο στο τιμόνι της εξουσίας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ