29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κούμαν: «Έχει… δρόμο ο Φάτι, η Μπενφίκα είναι τεράστιος σύλλογος»

Ο προπονητής της ΜπαρτσελόναΡόναλντ Κούμαν, εμφανίστηκε επιφυλακτικός σχετικά με την παρουσία του Άνσου Φάτι στην ενδεκάδα για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε για τον 18χρονο επιθετικό πως: «Ήταν πολύ κουρασμένος, έχοντας λείψει τόσο καιρό. Σκόραρε με την οικογένειά του στο γήπεδο, κάτι που είχε τεράστιο αντίκτυπο σε αυτόν συναισθηματικά. Σήμερα προπονήθηκε καλά και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο παιχνιδιού, αλλά δεν μπορώ να πω πόσα λεπτά θα του δώσουμε, εξαρτάται από την κατάσταση που βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μακριά από το γήπεδο για 10 μήνες, έχει προπονηθεί για δύο εβδομάδες με την ομάδα και έπαιξε 15 λεπτά»

Εν συνεχεία, ο Κούμαν πρόσθεσε: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα, αν και η Κυριακή ήταν μια υπέροχη ημέρα για εκείνον, έπαιξε 15 λεπτά και πέτυχε το τρίτο γκολ μας, ήταν τέλεια».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης ομίλων του Champions League«Η Μπενφίκα είναι ένας τεράστιος σύλλογος, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα».

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ