29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κρήτη: Αγύριστο κεφάλι ο ανήλικος Πακιστανός – Η τριπλή εισβολή και ο σκύλος που του έγινε εφιάλτης

Τον έπιασε, αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε τα ίδια στην Κρήτη. Αίσθηση από τις αποκαλύψεις για τον ανήλικο διαρρήκτη…

Αυτό που έκανε ένας ανήλικος Πακιστανός που κατηγορείται για κλοπές και απόπειρες κλοπών, δεν έχει προηγούμενο. Προσπάθησε τουλάχιστον τρεις φορές να κλέψει το ίδιο σπίτι σε διάστημα λίγων ημερών, αλλά ο σκύλος των ιδιοκτητών του χάλασε τα σχέδια!

Ο 17χρονος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του creta24.gr δεν το έβαζε κάτω, παρά το γεγονός ότι και οι ιδιοκτήτες τον κυνήγησαν όταν κατάλαβαν από την πρώτη του εισβολή τις προθέσεις του! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 17χρονος λίγες ημέρες πριν την τριπλή εισβολή είχε αποπειραθεί να κλέψει ένα σπίτι αλλά στάθηκε άτυχος αφού τον κατάλαβαν και όταν το έβαλε στα πόδια για να γλιτώσει, δεν κατάφερε να απομακρυνθεί και ακινητοποιήθηκε από περαστικούς.

Στο Δικαστήριο όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε τη δράση του! Παραβίασε ένα ακόμα σπίτι και έκλεψε κάποια χρήματα. Βγαίνοντας έγινε αντιληπτός, πολίτες τον ακινητοποίησαν και από το παντελόνι του έπεσε ένα μαχαίρι.

Από την έρευνα που έγινε όταν συνελήφθη διαπιστώθηκε ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε διαπράξει αρκετές κλοπές και απόπειρες με λεία του χρήματα αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας

To άρθρο Κρήτη: Αγύριστο κεφάλι ο ανήλικος Πακιστανός – Η τριπλή εισβολή και ο σκύλος που του έγινε εφιάλτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ