8 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κρήτη – Κορονοϊός: Ξορκίζουν τους φόβους με χιούμορ – Δείτε τη νέα καμπάνια για τους εμβολιασμούς

Σκέφτονται ξανά και ξανά αν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Θέλουν αλλά τα όσα ακούνε στο χωριό τους κάνουν κάτι παραπάνω από διστακτικούς…

“Σε ένα χωριό του Ρεθύμνου” έτσι τιτλοφορείται η πρωτότυπη καμπάνια του Δήμου Ρεθύμνου για τον εμβολιασμό. Βασισμένη σε “αληθινές ιστορίες” που συζητούν μεταξύ τους οι κάτοικοι περί 5G, νυχτερίδες και… άλλα τόσα, αυτή η καμπάνια τα αντιμετωπίζει όλα με χιούμορ!

Όπως στο πρώτο βίντεο που η κυρία Μαρία, επισκέπτεται το φαρμακείο του χωριού γιατί θέλει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού καθώς περιμένει επισκέψεις από την Θεσσαλονίκη. Θέλει να το κάνει όμως… κρυφά από την κόρη της γιατί πιστεύει πως θα εκπέμπει… τον Πανταζή, δηλαδή, όπως την διορθώνει ο φαρμακοποιός, το 5G!

Στο δεύτερο βίντεο, δύο νεαροί αποφασίζουν να κλείσουν το ραντεβού για το εμβόλιο μαζί, παρά τα όσα έχουν ακουστεί. “Σήμερα εμείς, αύριο όλοι για να ξεμπερδεύουμε” είναι το μήνυμά τους.

To άρθρο Κρήτη – Κορονοϊός: Ξορκίζουν τους φόβους με χιούμορ – Δείτε τη νέα καμπάνια για τους εμβολιασμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ