19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για κολυμβητή που αγνοείται – Χάθηκε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου Κρήτης για αγνοούμενο κολυμβητή. Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος σαρώνουν την περιοχή, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν και επαγγελματίες δύτες. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ήταν περίπου 18.00 το απόγευμα όταν το Λιμεναρχείο ειδοποιήθηκε και για αγνοούμενο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, στην Κρήτη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας αλλοδαπός άνδρας παρασύρθηκε από τα κύματα και ο ναυαγοσώστης έσπευσε να τον βοηθήσει. Ωστόσο, λόγω και της θαλασσοταραχής, ενώ αρχικά ο ναυαγοσώστης κατάφερε να τον πιάσει, ο κολυμβητής του έφυγε από τα χέρια και χάθηκαν τα ίχνη του. 

Φουσκωτό σκάφος του Λιμενικού έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για να ακολουθήσουν αμέσως μετά το σωστικό σκάφος των ναυαγοσωστών, ένα μεγάλο σκάφος του Λιμενικού αλλά και σωστικό σκάφος από το Ηράκλειο, ρυμουλκό και λάντζες.

Δυστυχώς μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, ενώ στο σημείο – με εντολή του Λιμεναρχείου έχουν μεταβεί και επαγγελματίες δύτες, προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανεύρεσης του κολυμβητή

Την επιχείρηση συντονίζουν ο Διοικητής του Λ.Σ και το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από cretalive.gr

To άρθρο Κρήτη: Ώρες αγωνίας για κολυμβητή που αγνοείται – Χάθηκε μέσα από τα χέρια του ναυαγοσώστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ