27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού στο 165,9ο χλμ. και του Δυτικού Ημικόμβου (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180,1ο χλμ.

  • Από αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός μεταξύ του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων και του Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Αθήνα, θα εξέρχονται στο 180, 1ο χλμ. και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στο 165,8ο χλμ.
  • Από την Τρίτη 12 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίουθα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός μεταξύ του Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου-Λογγού και του Δυτικού Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Όσοι οδηγοί κινούνται προς Λαμία, θα εξέρχονται στο 165,8ο χλμ. και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στο 180,1ο χλμ.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στους Μετωπικούς και στους Πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων Τραγάνας.

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από τις 07:00 έως και τις 18:00. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ