18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κυκλοφόρησε το 2ο βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας της Ιωάννας Πεταρούδη

Κυκλοφόρησε το δεύτερο συγγραφικό εγχείρημα της Καρπενησιώτισσας Ιωάννας Πεταρούδη, με μηνύματα για την ανάγκη σεβασμού στα ζώα.

«Ένα μικρό κουτάβι μπλέκει σε περιπέτειες όταν εγκαταλείπεται στο δάσος απροστάτευτο! Για καλή του τύχη όμως εμφανίζεται ο σούπερ ήρωας λύκος Αστέρης και τότε όλα φαίνεται να αλλάζουν για τον μικρό μας φίλο. Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η συμπόνοια έρχονται και γεμίζουν τις καρδιές του Αστέρη και του νέου του φίλου και η περιπέτεια μόλις αρχίζει!».

Τα παραπάνω αποτελούν περίληψη της ιστορίας του βιβλίου με τίτλο «Ο σούπερήρωας Λύκος Αστέρης & το αδέσποτο σκυλάκι» (Εκδ. Χατζηλάκος), συνέχεια του πρώτου βιβλίου με πρωταγωνιστή τον Λύκο Αστέρη (2019), της Ιωάννας Πεταρούδη, από το Καρπενήσι.

Πραγματεύεται την ανάγκη σεβασμού στα ζώα και φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά γύρω από το θέμα. Την εικονογράφηση ανέλαβε η Σίσυ Κυλερτζή και την αφήγηση ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ σε κάθε βιβλίο υπάρχει κωδικός QR, που σκανάρεται για να μπορεί κανείς να ακούει το παραμύθι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ