25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κυπελλούχος Τουρκίας ο Γούτας κόντρα στον Κολοβέτσιο (ΦΩΤΟ)

 

H Σίβασπορ νίκησε την Καϊσέρισπορ 3-2 στην παράταση (1-1 κ.α.) στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Δημήτρης Γούτας βγήκε νικητής στη… γαλανόλευκη «μονομαχία» απέναντι στον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Η Σίβασπορ κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας με 3-2 στην παράταση (1-1 κ.α.) της Καϊσέρισπορ.

Και οι δύο φιναλίστ παρατάχθηκαν με τους Έλληνες παίκτες στον πάγκο και η ομάδα της Καισάρειας πήρε πρώτη τα ηνία του αγώνα, σκοράροντας με τον Τσιβελέκ στο 33′. Η Σίβασπορ όμως, απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο με προβολή του Απιντανγκόγιε στο 60′ και κατάφερε να οδηγήσει το ματς στην παράταση, όπου εκεί είχαμε γκολ και θέαμα.

Στην παράταση η Σίβασπορ προηγήθηκε αρχικά με τον Μαξ Γκραντέλ στο 95′. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός με μια υπέροχη ατομική ενέργεια και ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Καϊσέρισπορ ισοφάρισε προσωρινά με μια ωραία κεφαλιά του Πάρκλα στο 107′, ωστόσο έξι λεπτά μετά η Σίβασπορ ανέκτησε το προβάδισμα με τον Μούσα Κονάτε. Ο Καγιόντε με παράλληλη πάσα πάρε – βάλε έστρωσε στον Σενεγαλέζο φορ και αυτός από κοντά έκανε το 3-2, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Το άρθρο Κυπελλούχος Τουρκίας ο Γούτας κόντρα στον Κολοβέτσιο (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ