25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σφίγγα για τον Ερντογάν – Τι είπε για τη συνάντηση τους

Στην -εκτός πρωτοκόλλου- συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Άγκυρα, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ερωτηθείς, αν ο πρόεδρος της Τουρκίας τού έστειλε κάποιο μήνυμα, μέσω του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, ο Πρωθυπουργός αρκέστηκε να απαντήσει, χαμογελώντας, πώς “και να μου έστελνε δεν θα σας το έλεγα”.

Click4more: Μητσοτάκης: Άψογος ο Δένδιας απέναντι στον Τσαβούσογλου – Αυτή ήταν η εντολή μου

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνάντησης με τον “σουλτάνο”, απάντησε: “Πάντα έχει νόημα μια συνάντηση και θα γίνει η συνάντηση με τον τούρκο Πρόεδρο, δεν είμαι σε θέση να σας πω το πότε. Η συνάντηση θα γίνει διότι πάντα πρέπει να μιλάμε. Και αν είναι να διαφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε ξεκάθαρα, για να γνωρίζει ο καθένας πού είναι τα όρια του άλλου. Δεν είναι κακό αυτό… Δεν πιστεύω ότι η συνάντηση αυτή θα αργήσει ιδιαίτερα. Και όπως σας έχω πει και σε προηγούμενη συνέντευξή μου, δεν θα έπρεπε να είναι είδηση μία συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον τούρκο Πρόεδρο. Θα είναι είδηση προφανώς, τώρα, γιατί θα έχει μεσολαβήσει μια περίοδος μεγάλης έντασης. Δεν θα έπρεπε να είναι είδηση”. 

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σφίγγα για τον Ερντογάν – Τι είπε για τη συνάντηση τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ