23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κως: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Τσιριγώτη “Μαζί στη μάχη για Δικαιοσύνη παντού”

Παρουσία των υποψήφιων βουλευτών και βουλευτριών Δωδεκανήσου, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και με ομιλήτρια την υποψήφια βουλεύτρια Επικρατείας Ζαχαρούλα Τσιριγώτη Αντιστράτηγος εα. της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκαν βράδυ Σαββάτου 6 Μάη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Κω.

Στις προγραμματικές δεσμεύσεις που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της η κ Τσιριγώτη επικεντρώνοντας στην ακρίβεια, στα εισοδήματα των μισθωτών και στο ιδιωτικό χρέος

‘’Απέναντι «στην αβίωτη πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσσει την εναλλακτική λύση της προοδευτικής δημοκρατικής διακυβέρνησης, με ένα πρόγραμμα για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημοκρατική αναδιοργάνωση της κράτους και των θεσμών’’, τόνισε η κ Τσιριγώτη, μη παραλείποντας να ανατρέξει στη περίοδο 2015-2019, που αφορούσε τη διαχείριση του προσφυγικού στη Κω.

Να σημειώσουμε ότι η αντιστράτηγος Ζ. Τσιριγώτη κατείχε τη θέση της γενικής επιθεωρήτριας αστυνομίας Αλλοδαπών και Συνόρων και διακρίθηκε για τους χειρισμούς της στο μείζον θέμα του προσφυγικού- από το 2015- όταν τότε καθημερινά έφταναν στα νησιά του Αιγαίου σχεδόν 10.000 άνθρωποι, καθώς και σε Ειδομένη και Έβρο.

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση, με συγκρότημα αποτελούμενο από νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Κω.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ