25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός «βομβάρδισε» το Περιστέρι και προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάμψει την αντίσταση του Περιστερίου, αφού επικράτησε 88-62 στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον περιμένει το Λαύριο.

Σε έναν άνευ προηγουμένου τρίποντο βομβαρδισμός επιδόθηκε ο Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστές τον Μάριο Χεζόνια (11 π.) και τον Κώστα Μήτογλου (15 π.) επικρατώντας πολύ εύκολα του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για ένα ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -6 (46-40), αλλά οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι στο 3ο δεκάλεπτο που ολοκληρώθηκε με επιμέρους σκορ 26-10 και το ματς μετατράπηκε από εκεί και έπειτα σε τυπική διαδικασία, με το τελικό 88-62 να αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων στο παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πλέον το Λαύριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στον τελικό έχει ήδη προκριθεί και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του ο Προμηθέας Πάτρας. 

To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός «βομβάρδισε» το Περιστέρι και προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ