28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κickboxing / Χάλκινο μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, από το Καρπενήσι

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Κροατία η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, αθλήτρια από το Καρπενήσι, μέλος του συλλόγου ‘Mr. KO Gym’, που συμμετείχε με επιτυχία στο Wako European Cup Zagreb Open, το διάστημα 16-18 Φεβρουαρίου 2024.

Η Αρωνιάδα, επί χρονιά αθλήτρια του Α.Σ. Ευρυτανίας, μετά την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη μετεγκατάστασή της στην Αθήνα, μεταγράφηκε σε νέο σωματείο, συνεχίζει, ωστόσο, στον δρόμο των επιτυχιών. Μάλιστα, η διάκρισή της στην Κροατία ήρθε στο Κ-1 (-52 κιλά γυναικών), το πιο «σκληρό» στιλ του kickboxing, με το οποίο άρχισε να ασχολείται μόλις πριν από… 9 μήνες.

«Τους τελευταίους εννέα μήνες κάνω διπλές προπονήσεις κάθε μέρα, μαζί με τρεξίματα, για να μπορέσω να μειώσω τη διαφορά διότι οι υπόλοιπες αθλήτριες της κατηγορίας μου παίζουν από μικρές σε αυτό το στιλ, που είναι και από τις δυσκολότερες κατηγορίες», λέει η νεαρή αθλήτρια στα Ευρυτανικά Νέα.

Το βαθμολογούμενο διεθνές τουρνουά του Ζάγκρεμπ συγκέντρωσε συνολικά 2.442 αθλητές και αθλήτριες από 30 χώρες, μέλη 267 συλλόγων, που αγωνίστηκαν απέναντι σε υψηλό ανταγωνισμό με στόχο τη διάκριση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ