18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λάρισα: Εντυπωσίασε όταν ξεκίνησε να χτίζεται αλλά έμεινε έτσι για 20 ολόκληρα χρόνια (pic)

Λάρισα: Εντυπωσίασε όταν ξεκίνησε να χτίζεται αλλά έμεινε έτσι για 20 ολόκληρα χρόνια (pic)

Ξεκίνησε να χτίζεται περίπου στις αρχές της χιλιετίας όμως από τότε ως και σήμερα δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να λειτουργήσει. Ο λόγος για το κτίριο που προοριζόταν κάποτε να λειτουργήσει ως δημαρχείο του τότε δήμου Νέσσωνος.

Κάποια στιγμή μετατράπηκε σε καταφύγιο άστεγων με αρκετά παλιά αντικείμενα και σκουπίδια να συγκεντρώνονται στο εσωτερικό του.

Ήταν μια περίοδος που υπήρξε και διαμαρτυρία κατοίκων της περιοχής. Έκτοτε το κτίριο σφραγίστηκε με κάποια πλέγματα για να αποτρέπεται η είσοδος ατόμων σε αυτό. Μέχρι σήμερα κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί με αυτό.

Ενδιαφέρον θα έχει και μια τοποθέτηση του Δήμου Τεμπών για το ζήτημα καθώς απασχολεί την τοπική κοινωνία, με δεδομένο πως πρόκειται για ένα τεράστιο κτίριο στην είσοδο του Κισσάβου. Το παραπάνω ερώτημα ανήκει σε κατοίκους της περιοχής του Συκουρίου που το κατέθεσαν μέσω του Larissanet.gr. Απομένει η τοποθέτηση του κ. Μανώλη…

To άρθρο Λάρισα: Εντυπωσίασε όταν ξεκίνησε να χτίζεται αλλά έμεινε έτσι για 20 ολόκληρα χρόνια (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ