20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λάρισα: Το λουκέτο που σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής – Μια ιστορία 35 χρόνων

Κατάφερε να γίνει σήμα κατατεθέν στη Λάρισα με τα πρώτα χρόνια να μνημονεύονται ακόμα. Με το πέρασμα των χρόνων η δουλειά άρχισε να μειώνεται και το λουκέτο να δείχνει αναπόφευκτο…

Το τελευταίο «παραδοσιακό» βίντεο κλαμπ της Λάρισας, το ιστορικό Zoom Dvd Club Larissa ρίχνει αυλαία. Έχοντας διαγράψει πορεία 35 χρόνων και έχοντας μεγαλώσει γενιές και γενιές με τις ταινίες του, ήρθε η ώρα να βάλει λουκέτο.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μέσα από την σελίδα του βίντεο κλαμπ στο Facebook, ενημερώνοντας ότι πουλάει όλα τα DVD που διαθέτει το κατάστημα. Υπήρξε για 35 ολόκληρα χρόνια στην Ηπείρου 2, δίπλα στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα την οποία ξεκίνησε περί το 1986 ο Νίκος Βαλλιάκος έφτασε μέχρι και τα 4 καταστήματα εντός της Λάρισας. Φυσικά το πέρασμα του χρόνου έφερε τις αλλαγές του, αφήνοντας μόνο ένα κατάστημα πλέον το οποίο βάζει επίσης λουκέτο.

Όπως είχε αναφέρει σε περσινό ρεπορτάζ του onlarissa.gr ο γιος του, Θάνος Βαλλιάκος, μετά τη χρυσή περίοδο της βιντεοκασέτας, όπου οι Λαρισαίοι νοίκιαζαν με τη… σακούλα τις βιντεοταινίες και την επάνοδο της ιδιωτικής τηλεόρασης, τα βίντεο κλαμπ γνώρισαν μία μεγάλη περίοδο άνθισης ξανά στη Λάρισα, χάρη στην τεχνολογία του DVD, με τα καταστήματα να αγγίζουν μέχρι και τα 27 εντός της πόλης.

Τέλος εποχής λοιπόν για το τελευταίο «παραδοσιακό» βίντεο κλαμπ της Λάρισας. Κλείνει και παίρνει μαζί του άπειρες αναμνήσεις των Λαρισαίων που μεγάλωσαν με βιντεοκασέτα και DVD, αλλά θα τους συνοδεύουν για πάντα.

To άρθρο Λάρισα: Το λουκέτο που σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης εποχής – Μια ιστορία 35 χρόνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ