24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λέσβος: Συγκέντρωση του εργατικού κέντρου για πλειστηριασμό Ά κατοικίας

Σε συγκέντρωση για να αποτραπεί πλειστηριασμός Ά κατοικίας καλεί την Τρίτη στις 10:00 το πρωί στη Μυτιλήνη το εργατικό κέντρο Λέσβου. Αφορά μητέρα δύο παιδιών, που αδυνατεί να είναι συνεπής σε ένα μικρό δάνειο, που είχε πάρει πριν από χρόνια, λόγω των συνεχών μειώσεων των εισοδημάτων της και το σπίτι που διαμένει κινδυνεύει με πλειστηριασμό.

Όπως σημειώνει με ανακοίνωσή του το εργατικό κέντρο Λέσβου «δεν θα επιτρέψουμε καμία έξωση, δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους. Οργανώνουμε μαζικά την ταξική μας αλληλεγγύη! Καλούμε τα εργατικά σωματεία, τα συνταξιοδοτικά σωματεία, τους επαγγελματικούς φορείς, τους αγροτικούς συλλόγους, τους φοιτητικούς συλλόγους, όλους τους φορείς και συλλόγους του νησιού μας, να στείλουμε μαχητικά και μαζικά το μήνυμα, ότι δεν θα επιτρέψουμε να χάσει καμία οικογένεια το σπίτι της.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση:

– Νομοθετική απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

– Κούρεμα χρεών προς τράπεζες.

– Ρυθμίσεις που να μπορεί να ανταποκριθεί η λαϊκή οικογένεια, χωρίς να υποχρεωθεί να υποβαθμίσει παραπέρα τις ανάγκες  Συγκέντρωση την Τρίτη 9 Μάη, στις 10 το πρωί έξω από την Εθνική Τράπεζα (από την πλευρά την Αγοράς)».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ