19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λαμία – Άρης: Οι «κίτρινοι» υπέβαλαν αίτημα αναβολής του αγώνα Κυπέλλου, δεν συντρέχει λόγος λέει η ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Νίκας, αποκάλυψε πως ο Άρης κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα ρεβάνς με την Λαμία για τους “8” του Κυπέλλου, λόγω καιρικών συνθηκών, τονίζοντας όμως πως δύσκολα θα γίνει δεκτό.

Να αναφέρουμε, πάντως, ότι ο χιονιάς δεν έχει «χτυπήσει» την Λαμία και πως -σύμφωνα και με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media- ο αγωνιστικός χώρος του «Αθ. Διάκοις» είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος Νίκας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή».

Μάλιστα, εξέφρασε και την εκτίμησή ότι και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί κανονικά: «Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού».

To άρθρο Λαμία – Άρης: Οι «κίτρινοι» υπέβαλαν αίτημα αναβολής του αγώνα Κυπέλλου, δεν συντρέχει λόγος λέει η ΕΠΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ