24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λαμία / Νεκρός από κορονοϊό 53χρονος Ευρυτάνας, πατέρας τεσσάρων παιδιών – Το μήνυμα των συναδέλφων του

Θλίψη απλώθηκε στη Λαμία αλλά και στα Άγραφα Ευρυτανίας από την είδηση για το θάνατο 53χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό. Ο Παναγιώτης Τσιώλης, υπάλληλος του Δασαρχείου Λαμίας, έδινε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας για περίπου δύο εβδομάδες, μια μάχη που, όμως, αποδείχθηκε άνιση.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 53χρονος Ευρυτάνας στην καταγωγή, είχε προγραμματίσει να εμβολιαστεί αμέσως μετά την καλοκαιρινή του άδεια, όμως τον πρόλαβε ο κορονοϊός και μετά από κάποιες ημέρες με πυρετό στο σπίτι του η κατάστασή του επιδεινώθηκε δραματικά και εισήχθη αρχικά στην Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας και μετά στη ΜΕΘ.

Η κηδεία του έγινε το Σάββατο (18/9) στην Ξηριώτισσα Λαμίας.

Οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους Παναγιώτης δε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. Με πολύ πόνο τον αποχαιρετούν με το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Έφυγε ξαφνικά και απρόβλεπτα, για πάντα ο εξαίρετος συνάδελφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ, στα 53 του χρόνια.

Ο δικός μας Παναγιώτης πάντα με το χαμόγελο, ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Δασών Φθιώτιδας και του Δασαρχείου Λαμίας. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας συνεπής οικογενειάρχης και ένας έντιμος λειτουργός της Δημόσιας Διοίκησης.

Παναγιώτη ευχόμαστε καλό σου ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων και πολύ κουράγιο στην οικογένειά σου και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Με μεγάλη λύπη και πόνο οι συνάδελφοί σου της Διεύθυνσης Δασών Φθιώτιδας».

(Πηγή: lamiareport.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ