23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λιονέλ Μέσι: Στην Καταλονία γράφουν για απόλυτη συμφωνία με Μπαρτσελόνα

Το “όνειρο” των οπαδών της Μπαρτσελόνα γίνεται πραγματικότητα, σύμφωνα με καταλανικό δημοσίευμα. Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έδωσε τα… χέρια με τους “μπλαουγκράνα” για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Θα πάει η καρδιά των φίλων της Μπαρτσελόνα στη θέση της; Για οριστική συμφωνία μεταξύ Λιονέλ Μέσι των “μπλαουγκράνα” κάνει λόγο με αποκλειστικό της δημοσίευμα η καταλανική Sport.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Λιονέλ Μέσι θ΄ ανανεώσει το συμβόλαιό του στους «μπλαουγκράνα» έως το 2026 (είναι εκτός συμβολαίου από τις 30 Ιουνίου) και το μόνο που απομένει είναι να βρει ο πρόεδρος του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα, τον τρόπο για να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας, έτσι ώστε ο Αργεντινός να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες (αμέσως μετά την επανεκλογή του Λαπόρτα) ολοκληρώθηκαν οριστικά, καθώς η Sport επικαλούμενη πηγές μέσα από τη διοίκηση αποκαλύπτει ότι μερικές ώρες νωρίτερα οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά τα χέρια και εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

To άρθρο Λιονέλ Μέσι: Στην Καταλονία γράφουν για απόλυτη συμφωνία με Μπαρτσελόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ