29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λοντίγκιν: «Έχω επιλέξει περίπου που θα συνεχίσω»

Ο Ρώσος τερματοφύλακας θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και με δηλώσεις του ανέφερε πως έχει αποφασίσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη στους «Ζωσιμάδες», ο Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φίλους της ομάδας, ενώ παράλληλα έκανε σχόλιο για το μέλλον του.

Αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακας ανέφερε: «Σίγουρα τα τελευταία παιχνίδια θα θέλαμε να τα παίξουμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Ολοκληρώνεται μια πολύ δύσκολη χρονιά. Σε αρκετά παιχνίδια σταθήκαμε δυνατοί και δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κι εμείς το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται δουλειά. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει και να έχει υψηλούς στόχους. Να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να υπάρχει αυτό το πάθος από τους φιλάθλους που τους ευχαριστούμε που για μία ακόμα φορά ήταν εδώ. Μας στήριξαν. Ακόμα και μετά την ήττα δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε. Ήταν πολύ όμορφο αυτό. Δυστυχώς δεν τους χαροποιήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Εύχομαι όμως η επόμενη σεζόν να φέρει πολλές νίκες και αυτός ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει, να χαίρεται και να είναι κοντά στην ομάδα»

Και επεσήμανε για το μέλλον του πως: «Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι να γυρίσω στην οικογένειά μου, να πάω μερικές μέρες και να ηρεμήσω. Φυσικά τρέχουν οι συζητήσεις, θέλω να δω κάτι στην Ευρώπη. Αν δεν έρθει αυτό, έχω κάποιες επιλογές και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω επιλέξει περίπου, αλλά θέλω να δω και κάτι έξω».

Το άρθρο Λοντίγκιν: «Έχω επιλέξει περίπου που θα συνεχίσω» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ