28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λυπημένος Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Άρης: «Καταρρεύσαμε, ίσως είμαι υπεύθυνος που ανέβασα τις προσδοκίες»

Ο Ραζβάν Λοτσέσκου μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη (1-0), την πρώτη της ομάδας του από τον “αιώνιο εχθρό” μέσα στην Τούμπα από το 2010 και αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει πλέον για… αντίδραση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για κατάρρευση του ΠΑΟΚ, μετά τα δυο τελευταία του ματς, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν, αναλαμβάνοντας τη σχετική ευθύνη.

Τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova:

Για το αρνητικό αποτέλεσμα και την εισβολή οπαδών: «Είναι οι χειρότερες σκέψεις στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Καταρρεύσαμε σήμερα λόγω των δύο τελευταίων ματς. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Ίσως είμαι υπεύθυνος για το ότι ανέβασα πολύ τις προσδοκίες. Δεν καταφέραμε και δεν κατάφερα να διαχειριστώ σε αυτή την περίοδο με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές προέρχονταν από διάφορα προβλήματα».

Για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Η ζωή συνεχίζεται, θα έρθουν άλλα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να αντιδράσει ακόμα και αύριο, να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Να κάνει την αρχή την Τετάρτη. Πρέπει να παλέψουμε και να βρούμε τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή για να πετύχουμε τον στόχο που απομένει».

Για το αν επαναπροσδιορίζει το πλάνο του: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή πλάνων. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια μέσα στον Δεκέμβρη. Ήδη χθες έχουμε κάνει μια ανάλυση. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά για τα προβλήματα που έχουμε είναι αυτή που ταιριάζει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο ήρθε αντίδραση από τη θέληση που είχαμε, όχι από κάτι άλλο. Αυτά είναι τα δεδομένα μας»

Για το ότι δεν έχει βελτιωθεί κάτι: «Το παιχνίδι τελείωσε πριν 20 λεπτά. Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ και μια δύσκολη μέρα αύριο. Δεν υπάρχει χρόνος να αναλύσουμε τη στρατηγική. Πρέπει να βρούμε τρόπο να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες. Ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί για ποιον λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο για να αντιδράσουμε γιατί αυτό είναι που πρέπει να γίνει»

To άρθρο Λυπημένος Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Άρης: «Καταρρεύσαμε, ίσως είμαι υπεύθυνος που ανέβασα τις προσδοκίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ