29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Η Κωνσταντίνα είναι η χαρά της ζωής»

Ο γνωστός πολίστας Μάριος Καπότσης, μίλησε για την προσωπική του ζωή, την Κόνι Μεταξά αλλά και τα όνειρά του στην εκπομπή Όλα Γκουντ και στην Ελένη Καρποντίνη.

Ο Μάριος Καπότσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Πόλο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

«Το όνειρο του κάθε αθλητή είναι να παίξει αρχικά σε Εθνική Ομάδα και μετά να πάρει κάποιο μετάλλιο, είτε ευρωπαϊκό, είτε παγκόσμιο, αλλά στην Ολυμπιάδα ήταν το υπέρτατο.

Εμείς το ελπίζαμε, αλλά δεν τον φανταζόμασταν, απλά το ονειρευόμασταν συνέχεια», είπε αρχικά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας Πόλο.

Όσο για εκείνη την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Μάριος Καπότσης ανέφερε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Όταν φτάσαμε στην τετράδα, εκεί είχαμε και το μεγαλύτερο άγχος γιατί λες: “Μην βγω τέταρτος” για να πάρω μετάλλιο, αλλά τα καταφέραμε, φτάσαμε και στον τελικό. Μόνο ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια νιώθω γι’ αυτές τις στιγμές»

Τι είπε ο Μάριος Καπότσης για τη σύντροφό του Κόνι Μεταξά; «Εγώ είμαι λίγο πιο… μαζεμένος από την Κόνι για να υπάρχει και λίγη ισορροπία. Η Κωνσταντίνα είναι η χαρά της ζωής. Αυτό που τη νοιάζει είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει. Για μένα είναι Κωνσταντίνα για τον κόσμο είναι Κόνι».

To άρθρο Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Η Κωνσταντίνα είναι η χαρά της ζωής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ