2 Ιουνίου 2023

ΜΕΝΟΥ

“Μάρτης… γδάρτης”. Με χιόνι ξύπνησαν σήμερα, 17 Μαρτίου, οι κάτοικοι της ανατολικής Ευρυτανίας – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Όψιμα χιόνια στην Ευρυτανία, χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία

Μαρτιάτικες χιονοπτώσεις εκδηλώνονται στην Ευρυτανία, χωρίς ωστόσο να προκαλούν προβλήματα. Από το βράδυ της Πέμπτης (16/3) και κυρίως τα ξημερώματα της Παρασκευής, 17 Μαρτίου, άρχισε να χιονίζει στα ανατολικά τμήματα της Ευρυτανίας, ενώ η παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας έριξε τα υψόμετρα των φαινομένων και κάτω από τα 900 μέτρα. Δεν είναι, πάντως, σπάνιες οι περιπτώσεις εκδήλωσης χιονοπτώσεων στα μέσα Μαρτίου στην ορεινή Ευρυτανία.

ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα το πρωί, στα λευκά ξύπνησαν οι κάτοικοι του Καρπενησίου, όπου χιόνισε ασθενώς, ενώ πιο αξιόλογες ήταν οι χιονοπτώσεις στα ανατολικά του νομού (Άγιος Νικόλαος κ.α.). Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας ενεργοποιήθηκε, με μηχανήματα της ΠΕ Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου να επιχειρούν για τον αποχιονισμό.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 08:30 το πρωί, η αστυνομία ενημερώνει πως οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην ανατολική είσοδο Καρπενησίου
Στη Σήραγγα Τυμφρηστού
Προφήτης Ηλίας Καρπενησίου
Λόφος Αγίου Δημητρίου

Η ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ