Ορίστηκε το δίμηνο για την παραγωγή τσίπουρου μικρών αποσταγματοποιών
Στις 15 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε η απόσταξη τσίπουρου για τον νομό Ευρυτανίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας.
Βάσει του σχετικού εγγράφου, το διάστημα απόσταξης για την παραγωγή τσίπουρου των μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων) του νομού Ευρυτανίας θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2020.
Σημειώνεται πως οι Δήμοι και οι πρόεδροι των Τ.Κ επιτρέπεται να εκδίδουν βεβαιώσεις μόνο σε αμπελοκτήμονες των οποίων η έκταση της αμπέλου είναι μέχρι ένα (1) στρέμμα.