20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μία εβδομάδα στο Καρπενήσι συμπλήρωσε ο Παναιτωλικός, η 2η ομάδα της Σούπερ Λιγκ που προετοιμάζεται επί ευρυτανικού εδάφους

Μετά τη Λαμία και τον Εθνικό Άχνας, επί ευρυτανικού εδάφους πραγματοποιούν προετοιμασία ο Παναιτωλικός, η Λάρισα και ο Λεβαδειακός -του Παναγιώτη Λιάγκα. Αρκετές φιλικές αναμετρήσεις διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Παναιτωλικός έγινε η δεύτερη -μετά τον ΠΑΣ Λαμία- ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 που επέλεξε το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι… γείτονες, που επιλέγουν σταθερά την Ευρυτανία για το «χτίσιμό» τους, αναχώρησαν από το Αγρίνιο το πρωί της Δευτέρας 26/7 και το απόγευμα της ίδιας ημέρας προπονήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο· διαμένουν στο Hotel Spa Montana.

«Μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής δουλειάς και κάποιες μέρες ξεκούρασης, ξεκινάμε το βασικό στάδιο έχοντας μεγαλύτερο αριθμό παικτών. Το πρώτο γκρουπ ήταν μικρό και αυτό ήταν δύσκολο. Η διάθεση και η θέληση που έδειξαν ήταν καταπληκτική και το κρατάμε. Περιμένουμε αυτούς που θα ενσωματωθούν προσεχώς και να παίξουμε κάποια φιλικά», δήλωσε κατά την αναχώρηση ο Γιάννης Αναστασίου, προπονητής του Παναιτωλικού (αντικατέστησε τον Δέλλα).

Στο περυσινό (2020-21) πρωτάθλημα, οι Αγρινιώτες κέρδισαν την παραμονή στην κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με την Ξάνθη· έχουν υψηλότερους στόχους για τη νέα σεζόν.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Βέργος, Βργκοτς, Καββαδίας, Καρέλης, Κοντογιάννης, Κορνέλιους, Λιάβας, Λούι, Μαλής, Μελίσσας, Μεντόσα, Μπαρμπόσα, Μπελεβώνης Ευστ., Μπελεβώνης Χρ., Ντουάρτε, Παρδαλός, Περέιρα, Ροντρίγκες, Σκιαδάς, Σκόνδρας, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος, Χουχούμης, Ντίας και Φλόρες.

Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε, την Πέμπτη 29/7, σε φιλική αναμέτρηση τον Αίολο (σκορ 11-0), ενώ την Κυριακή 1η Αυγούστου οι Αγρινιώτες επικράτησαν με σκορ 3-1 του ΠΑΣ Λαμίας, σε φιλικό αγώνα που έγινε στη φθιωτική πρωτεύουσα.

Από το φιλικό με τον τοπικό Αίολο (Α’ ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Από το φιλικό με τη Λαμία
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ