28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μία μόνιμη πρόσληψη στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, μέσω της 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ – Η ειδικότητα, οι προθεσμίες για αιτήσεις

Επανεκκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ για 775 θέσεις μόνιμων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Μία πρόσληψη θα γίνει στο Γ.Ν. Καρπενησίου, στην ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων

από την έντυπη έκδοση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ. Οι αιτήσεις είχαν ξεκινήσει εντός Ιανουαρίου, αλλά διακόπηκαν λόγω φόρτου εργασίας στον κόμβο του ΑΣΕΠ. Η νέα προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 27 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Στην 5Κ/2023 ζητούνται 32 ειδικότητες αποκλειστικά από υποψήφιους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι έχουν απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου. Οι προσλήψεις απευθύνονται σε ειδικότητες όπως βοηθών ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, βοηθών νοσηλευτών, διοικητικού – λογιστικού προσωπικού, οδηγών, πληροφορικής, εργατών, τραπεζοκόμων και προσωπικού καθαριότητας.

Εκ των 775 μόνιμων θέσεων, μία (1) αφορά την Ευρυτανία και πιο συγκεκριμένα το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου. Θα προσληφθεί ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων, θέση για την οποία ισχύει το κριτήριο εντοπιότητας. Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία αποκλειστικά των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Η προκήρυξη των 816 μονίμων ΠΕ και ΤΕ αναμένεται να αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο προσεχώς. Με αυτόν τον τρόπο, θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία από το ΑΣΕΠ, συνολικά 1.592 ατόμων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ