18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαγνησία: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο – Το όχημά του έπεσε πάνω σε τραυματισμένο αγριογούρουνο

Ένας 25χρονος από τον Αλμυρό έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις βραδινές ώρες χθες Παρασκευή 25/11 στις Μικροθήβες Μαγνησίας, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βόλου – Φαρσάλων στο ρεύμα προς Βόλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, συγκρούστηκε με ημιθανές αγριογούρουνο, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματισθεί από άλλο διερχόμενο επιβατηγό όχημα το οποίο κινούταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φάρσαλα και οδηγό μια 40χρονη γυναίκα, η οποία κατά την πρόσκρουσή της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε, παρά μόνο υπέστη υλικές ζημιές το όχημά της. 

Το όχημα του άτυχου νεαρού εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τα δύο οχήματα, όπως διευκρινίζεται, δεν ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ