29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαζικές επιθέσεις ληστών στην Πολυτεχνειούπολη – Βγάζουν μαχαίρι και χτυπούν τα θύματα

Οι επιθέσεις έγιναν στις 20/6 και όλα τα θύματα έφευγαν από τον 9ο όροφο, στις παλιές φοιτητικές εστίες στην περιοχή του Ζωγράφου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στην πρώτη επίθεση που καταγράφηκε από τους αστυνομικούς, τα θύματα ήταν δύο 19χρονου, που πήγαιναν να πάρουν ταξί μετά από πάρτι στις εστίες. Ξαφνικά, δέχθηκαν επίθεση από 4 με 5 άτομα που φορούσαν μάσκες full face.  Ο ένας από τους δράστες κρατούσε μαχαίρι…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, οι δράστες έριξαν τα θύματα στο έδαφος και άρχισαν να τα χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές! Τους έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σταυρό και άλλα προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν, πηγαίνοντας προς την Πολυτεχνειούπολη.

Όμως στην Αστυνομία έγινε και δεύτερη καταγγελία, την ίδια μέρα! Αυτή τη φορά η παρέα των θυμάτων αποτελούνταν από 4 άτομα ενώ οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία ήταν περίπου 10! Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες τους λήστεψαν, κλέβοντας κινητά, χρήματα, ακόμη και ρούχα με την απειλή μαχαιριού. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς τις παλιές φοιτητικές εστίες.

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία…

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

 

To άρθρο Μαζικές επιθέσεις ληστών στην Πολυτεχνειούπολη – Βγάζουν μαχαίρι και χτυπούν τα θύματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ