18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μανωλόπουλος για Europe Cup: «Θα προετοιμαστούμε μόνο με βίντεο, δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση»

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει στο Μινσκ την Τσμόκι αύριο, Τετάρτη (13/19, 19:00), στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στην κανονική περίοδο του FIBA Europe Cup.

Μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο την Κυριακή (10/10), για την 2η αγωνιστική της Basket League, δεν υπήρχε χρόνος για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου να προπονηθεί, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε βίντεο για την προετοιμασία του αγώνα με τους Λευκορώσους:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον κόσμο μας που βρέθηκε στο Ιβανώφειο. Με μία λέξη, ήταν συγκλονιστικός και έχει μεγάλη συμμετοχή στη νίκη μας και τους ευχαριστούμε πολύ» είπε αρχικά ο 51χρονος προπονητής, ενώ για το παιχνίδι με την Τσμόκι τόνισε:

«Πρέπει μέσα σε λίγα 24ωρα να καταφέρουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση, όπου η προετοιμασία όσον αφορά την τακτική θα γίνει μόνο μέσω βίντεο, γιατί δεν θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση».

Για το πολύωρο ταξίδι ανέφερε: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι που δεν θα μας αφήσει να προπονηθούμε. Συνεπώς, μέσω του βίντεο θα πρέπει να προετοιμάσουμε την τακτική μας, ώστε να μπορέσουμε να την αφομοιώσουμε και να την βγάλουμε στο γήπεδο. Η Τσμόκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, έχει φιλοδοξίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι».

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ