25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαρία Σάκκαρη: Το «θρίλερ» για την πρόκριση στο WTA Finals

Η Ίγκα Σφιόντεκ απειλεί αυτή τη στιγμή τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη στους τελικούς της Γουαδαλαχάρα – Το Kremlin Cup αυτής της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο No 7 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και συνεχίζει την προσπάθεια για την συμμετοχή στα Finals του Νοεμβρίου (10-17) στη Γκουανταλαχάρα (προκρίνονται 8 τενίστριες).

Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα και Πλίσκοβα είναι ήδη στο … Μεξικό (με την πρώτη να μην είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχει). Αυτό σημαίνει πως οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις είναι “ανοικτές”.

Η Σάκκαρη είναι στην 6η θέση, στη μάχη για την πρόκριση στους τελικούς της Γουαδαλαχάρα, με 3.157 βαθμούς. Στο Νο5 με 3226 βαθμούς είναι η Ίγκα Σβιόντεκ η οποία αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγώνες.

Ωστόσο, οι Ισπανίδες Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και Πόλα Παντόσα απειλούν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, όπως και η Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ. Η παρουσία της Σάκκαρη στο τουρνουά της Μόσχας θα κρίνει πολλά. Μια πιθανή πορεία μέχρι τα ημιτελικά, ίσως και να σταθεί αρκετή για τη συμμετοχή της στο WTA Finals.

WTA Finals Race

Άσλεϊ Μπάρτι (Αυστραλία) 6.411*

Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 4.669*

Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία) 4.518*

Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία) 4.036*

Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία) 3.226

Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα) 3.157

Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Ισπανία) 3.150

Πόλα Παντόσα (Ισπανία) 3.112

Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) 3.020

Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία) 2.771

*Έχουν ήδη προκριθεί στους τελικούς

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: Το «θρίλερ» για την πρόκριση στο WTA Finals δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ