20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαρακάκης για υπόθεση Πάτρας: Έχουν ήδη αρχίσει να παντρεύονται οι πληροφορίες

Πλησιάζει, όπως όλα δείχνουν, η ώρα των απαντήσεων για τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Ο Δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις” τόνισε ότι έχουν ήδη αρχίσει να παντρεύονται οι πληροφορίες και σύντομα θα κληθεί το στενό περιβάλλον των παιδιών να δώσει εξηγήσεις ή να οδηγηθούμε σε εντάλματα. Όπως είπε, αντίστοιχη υπόθεση υπήρξε στη Γερμανία, η οποία έχει αξιολογηθεί για τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν στο θάνατο τα ανήλικα παιδιά μιας οικογένειας.

Όσον αφορά στο διαδικαστικό η αστυνομία και το Ανθρωποκτονιών, εφόσον έχουν εμπλακεί, θεωρούν ότι έχει υπάρξει πιθανότατα εξωγενής παρέμβαση, τόνισε ο δικηγόρος εξηγώντας ότι διερευνώνται τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε ανθρωποκτόνος πράξη με δόλο και όχι από αμέλεια.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου όλοι πρέπει να δείξουμε υπομονή και διακριτικότητα. Θα έπρεπε να έχουμε αποτελέσματα από την πλευρά των Αρχών, λίγο γρηγορότερα καθώς συντηρείται ψηλά ως θέμα και έτσι έρχεται διαστρεβλωμένο υλικό που αφορά ζητήματα, συμπεριφορές παλαιότερες που δημιουργούν μια καφενιακή διάθεση” εκτίμησε.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε ότι για τα δύο πρώτα παιδιά έχουν καταγραφεί παθολογικά αίτια, εκτός εάν υπάρχει κάποια αστοχία στα πορίσματα των ιατροδικαστών, που κι αυτό θα φανεί.

“Υπάρχουν δύο δικογραφίες κι αυτό θέλει δουλειά, εκτός εάν υπάρξει κάποια συνταρακτική μαρτυρία ή κάποια ομολογία” απάντησε σε ερώτημα εάν θα υπάρξουν άμεσα απαντήσεις.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ