20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαριλού Ρεπαπή: Η περιπέτειά μου με τον καρκίνο

Μαριλού Ρεπαπή: Η περιπέτειά μου με τον καρκίνο

Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη η Μαριλού Ρεπαπή.

Καλεσμένη στον Οδηγό Καλής Ζωής, η Μαριλού Ρεπαπή εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πώς εντόπισε το πρόβλημα, τους φόβους της και πώς άλλαξε έκτοτε η ζωή της.

 «Είχα τη διάγνωση στα 41, εκεί που υποτίθεται ότι ξεκινάμε να κάνουμε μαστογραφίες. Στα 40 έκανα την πρώτη μαστογραφία και είχα αποτιτανώσεις. Μου λέει ο γιατρός δεν είναι τίποτα, το έχουν πάρα πολλές γυναίκες, θέλω όμως σε 9 μήνες να το ξαναδούμε. Σε 9 μήνες που το ξαναείδαμε δεν άρεσε στον γιατρό και με στέλνει σε μαστολόγο. Αποφασίζουν να κάνουμε μια βιοψία. Κάνουμε βιοψία και βγαίνει η διάγνωση και μου το εξήγησε ως εξής: σκέψου ότι ο καρκίνος είναι ένα σπίτι, το δικό σου δεν έχει ούτε παράθυρα. Δηλαδή, δεν πρόκειται να φύγει κάποιο κύτταρο ή οτιδήποτε, το πιάσαμε πάρα πολύ νωρίς. Όμως, αν είχα κάνει απεικόνιση στα 35, θα το παρακολουθούσαμε από τότε. Μου είχαν ζητήσει να κάνω απεικόνιση κι εγώ δεν προλάβαινα», αποκάλυψε η Μαριλού Ρεπαπή και συνέχισε:

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου αν πάθω κάτι. Μετά, όμως, αρχίζεις και σκέφτεσαι τι μπορεί να έχεις κάνει λάθος».

To άρθρο Μαριλού Ρεπαπή: Η περιπέτειά μου με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ