24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαυροβούνιο: Επίθεση ενόπλου στην πόλη Τσέτινα – Τουλάχιστον 11 νεκροί

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα, στο Μαυροβούνιο, όπως μετέδωσαν η δημόσια ραδιοφωνία – τηλεόραση της χώρας, RTCG, ο ιστότοπος In4s και η εφημερίδα Vijesti.

Ένδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίσθηκαν, εκ των οποίων ένα μέλος της αστυνομίας“, σύμφωνα με την RTCG, που πρόσθεσε ότι ο δράστης περιλαμβάνεται στον απολογισμό αυτό. Αστυνομικός που μίλησε, ζητώντας να μην κατονομαστεί, επιβεβαίωσε τον αριθμό αυτό στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ιστότοπος Ιn4s ισχυρίζεται ότι δράστης της επίθεσης είναι ο 34χρονος κάτοικος Βούτσκο Μπορίλοβιτς, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ατόμων γύρω από το σπίτι του. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες υπήρξε κάποια οικογενειακή διένεξη.

Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο κεφάλι, αλλά είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο δράστης σκοτώθηκε κατά τη διένεξη ή αυτοκτόνησε, μεταδίδει το In4s.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες.

Πηγές: AFP, Novayagazeta, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ