19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλες ποσότητες χιονιού στο Βελούχι, έδωσαν πρόσβαση τα μηχανήματα της ΠΕ και ανοίγει το χιονοδρομικό (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρόσφατη κακοκαιρία “Διομήδης” ανανέωσε τις ποσότητες χιονιού στο Βελούχι, με το χιονοδρομικό να επαναλειτουργεί από το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022.

Τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας έδωσαν πραγματική μάχη για τη διάνοιξη, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι κατά τη διάρκεια των χιονοπτώσεων είχαν ως αποτέλεσμα το χιόνι να συγκεντρώνεται ανομοιογενώς και σε πολλά σημεία να ξεπερνά μέχρι και τα 2,5 μέτρα (!).

«Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες αποχιονισμού του δρόμου ενόψει Σαββατοκύριακου για το Χιονοδρομικό μας Κέντρο», έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (14/1) ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ, Άρης Τασιός, κοινοποιώντας και σχετικό υλικό από την προσπάθεια της διάνοιξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας, το Χ.Κ. Καρπενησίου θα λειτουργήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιανουαρίου. Σύμμαχος θα είναι ο καιρός, καθώς περιμένουμε ηλιοφάνεια και σχετικά καλές θερμοκρασίες. Ο δρόμος θα είναι ανοικτός χωρίς αλυσίδες, ωστόσο οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού συστήνουν οι οδηγοί να τις έχουν μαζί τους.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ