20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλη διασπορά μεταξύ παιδιών στο 3ο Δημοτικό, 6 ακόμα κρούσματα έδειξαν τα τεστ στους μαθητές

Άσχημα είναι τα νέα που προκύπτουν από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης και των συνακόλουθων ελέγχων ανίχνευσης covid-19 μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε μαθητή της Β’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου.

Το πρωί της Πέμπτης (4/3), οι συμμαθητές του 7χρονου υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ, στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου. Τα αποτελέσματα έδειξαν έξι (6) νέα κρούσματα μεταξύ των μαθητών, ενώ θετικός είναι και ένας πατέρας παιδιού.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, που αρχίζει άμεσα την απαραίτητη ιχνηλάτηση ώστε -ει δυνατόν- να περιοριστεί η διασπορά στην κοινότητα. Υπενθυμίζεται ότι η Β΄ Τάξη του 3ου Δ.Σ. Καρπενησίου ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει κλειστή για μαθήματα με φυσική παρουσία μέχρι τις 16 Μαρτίου· τα μαθήματα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

Οι τελευταίες εξελίξεις αυξάνουν σημαντικά την επιδημιολογική επιβάρυνση σε τοπικό επίπεδο, με την Ευρυτανία να διατηρείται -τουλάχιστον για την ώρα- στο «κόκκινο», η μοναδική περιφερειακή ενότητα στη Στερεά Ελλάδα που έχει αποφύγει το «βαθύ κόκκινο».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ