25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλη κατολίσθηση στον Προυσό, έκλεισε ο δρόμος στα «Αραποκέφαλα» – Χωρίς προβλήματα η κίνηση σε όλη την Ευρυτανία

Κλειστός παραμένει από σήμερα το πρωί ο δρόμος Προυσός – Αγρίνιο στην θέση “Αραποκέφαλα”. Μετά από μεγάλη κατολίσθηση που έγινε στην περιοχή, ο δρόμος έκλεισε όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα, φράζοντας εντελώς τον δρόμο.

Από το πρωί πάνω από 15 μηχανήματα Δήμων και της Περιφέρειας βρίσκονται στο δρόμο για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο εσωτερικό οδικό δίκτυο του νόμου.

Στο κεντρικό οδικό δίκτυο Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο η κίνηση διεξάγεται χωρίς προβλήματα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕ Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό: “Με την κίνηση 12 εκχιονιστικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, από νωρίς σήμερα το πρωί επεμβαίνουμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τις έντονες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις. Η χθεσινή διακοπή κυκλοφορίας στα «Σβερωνέικα» αποκαταστάθηκε, ενώ σήμερα το πρωί από πτώση βράχου έχουμε διακοπή κυκλοφορίας στα Αραποκέφαλα (ΕΟΔ Προυσού – Αιτωλοακαρνανίας). Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν. Συνιστώ προσοχή στις μετακινήσεις”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ