19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλο «διπλό» για τον Παναιτωλικό, 2–1 τον Ατρόμητο

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της εφετινής Σούπερ Λίγκας, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη στο Περιστέρι, ύστερα από δραματικό φινάλε στην αναμέτρηση!

Ύστερα από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, με πιο απειλητικούς τους γηπεδούχους, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 44΄ με τον Στρούγγη, που είχε μπει στο 16ο λεπτό ως αναγκαστική αλλαγή για τον Χατζηισαΐα, όταν από φάουλ του Μουνίθ, βρήκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με επιθετική διάθεση το β΄ ημίχρονο, πήρε την κατοχή και στο 72΄ ισοφάρισε με κοντινή γυριστή κεφαλιά του Βέργου. Η φάση ήταν οριακή, υπήρξε έλεγχος από το VAR και το γκολ μέτρησε.

Και αφού στο 74΄ ο Κουλούρης έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση, στο 90΄ ο Ζεστέντ έδωσε το «τρίποντο» στον Παναιτωλικό με κοντινή προβολή, ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 84΄ Μπεντινέλι (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλομον, Μπεντινέλι – Χουχούμης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (16΄ Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (61΄ Μπεντινέλι), Μουνίθ (81΄ Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (61΄ Πιζάνο), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης (45΄ Αντούνες), Φλόρες, Βαρόνε (77΄ Ντουάρτε), Μεντόσα (60΄ Βέργος), Ντίας, Μόρσεϊ (78΄ Τσιγγάρας), Καρέλης (60΄ Ζεστέντ).

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ