28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μεγάλο ενδιαφέρον εταιρειών για αποφοίτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, η πρώτη δια ζώσης «Ημέρα Καριέρας» του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που  πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Domotel Xenia στον Βόλο.

Πλήθος αποφοίτων και φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους 32 καταξιωμένων εταιριών από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Διευθυντές, recruiters και εξειδικευμένα στελέχη των μεγαλύτερων ομίλων της χώρας  αλλά και εταιριών συζήτησαν με τους συμμετέχοντες απόφοιτους και φοιτητές, σε ένα ιδιαίτερα θερμό και ευχάριστο κλίμα, για ευκαιρίες καριέρας και πρακτικής άσκησης.

Το παρών έδωσε στην εκδήλωση και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αντιπρύτανης κ. Θεοδωράκης Ιωάννης, ενώ συμμετείχε και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο, καθηγητή κ. Σταμπουλή Γεώργιο.

Υπενθυμίζεται  ότι το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφεία Διασύνδεσης- Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5074877.

Τέλος, το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Θ. ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τις εταιρίες που πλαισίωσαν την «Ημέρα Καριέρας».

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ